AcasaFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Los Santos Police Department - Regulament

In jos 
AutorMesaj
Mr.Alex
Founders
Founders
avatar

Mesaje : 406
Puncte : 3325
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2013
Varsta : 21
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Los Santos Police Department - Regulament   Dum Sept 28, 2014 12:23 am


Regulament intern

Los Santos Police Department este o organizatie care se ocupa doar de radare / amenzi / patrulare / suspecti (cu grad de urmarire 1-3).
Membri de rank 1 au voie sa mearga dupa orice suspect de wanted 1-3. Daca un membru din LSPD acorda wanted 6 unui jucator, acesta il poate omora FARA A MAI CERE PERMISIUNE F.B.I!
Un membru Los Santos Police Department este obligat sa respecte regulile serverului si sa isi respecte colegii de factiune. Aceasta este o factiune serioasa, asadar glumele proaste nu sunt acceptate.
Nu reclamati un coleg de factiune sau dintr-un alt departament (FBI, LVPD ) pe forum. Pentru a rezolva orice conflict, dati un PM liderului.
Abuzul de comenzi va fi sanctionat cu FactionPunish.
Nu aveti voie sa cereti rank-up.
In lipsa liderului / subliderului veti asculta de cel mai mare rank online.
Daca intarziati la o sedinta / antrenament anuntati liderul / subliderul prin [/call] sau [/sms] nu pe [/r] sau [/d].
Este interzis abuzul de comenzi PD personal sau pentru distractie. Acest lucru duce la FactionPunish.
Sunt considerati civili toti jucatorii ce nu fac parte din: LSPD, FBI, LVPD.
Nu aveti voie sa folositi un civil pentru a prinde un suspect.
Cand un suspect se preda si este in custodia voastra sunteti obligati sa anuntati pe [/d].
Aveti voie sa ii dati [ /frisk ] unui suspect aflat in masina dumneavoatra dar cu conditia sa aiba [ /cuff ].
Este interzis sa cereti unui jucator ce se afla intr-o masina de job (gunoier, fermiet etc.) sa coboare din aceasta pentru control.
Job-ul obligatoriu este cel de detectiv.
Este interzisa detinerea de droguri, materiale si alte obiecte ilegale.
Nu aveti voie sa cereti unui civil sa va omoare.
Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale. Sanctiune: FactionWarn.
Aveti la dispozitie 24 de ore sa puneti dovezile la plangerea care va este adresata sau o sa primiti FW pentru lipsa de dovezi.
Aveti voie sa mergeti in curtea/interiorul HQ-ului unei factiuni/clan doar dupa suspecti sau cand verificati portbagaje.
Nu aveti voie sa folositi emoticoane pe [ /d ].
Comanda [ /undercover ] poate sa fie folosita de la rank 4+ cu acordul liderului/sub-liderului. Daca niciunul nu este online va este strict interzis sa folositi aceasta comanda sau riscati FW.
Daca nu aveti raportul de activitate primiti Faction Warn. Exceptie fac membrii care au 2 zile in factiune.
Daca cineva suna aiurea la 112 trebuie sa anunti pe /d ca ii dai tu wanted pentru a se evita wanted-ul dublu. Wanted ii da prima persoana care a anuntat.
Daca ajungeti la un suspect mai multe echipaje deodata suspectul il ia cine someaza prima data. Daca urca la altcineva acela este obligat sa dea /eject. Sanctiune: Faction Warn sau FP.
Daca faceti cerere de inactivitate si nu o sa fiti la sedinta sunteti obligati sa imi trimiteti prin PM raportul facut sau luati FW pentru lipsa de raport.
Daca un politist ii da wanted unui jucator indiferent de nivelul wanted-ului il poate aresta fara sa intrebe doar daca i-a dat el wanted !
Aveti voie sa somati pe cineva "STOP!! Trage pe dreapta si ramai in masina", doar in cazul in care acesta se afla pe mijlocul drumului. Daca acesta se afla pe un spatiu de refugiu va fi somat gen "STOP! RAMAI UNDE ESTI!" Sanctiune: Faction Warn!
Sunteti OBLIGATI sa porniti sirena atunci cand plecati in misiune.
Daca cereti o permisiune si mai primiti mai multe raspunsuri care consta in DA/NU respectati pe cel al membrului in grad mai mare si daca raspund mai multi de acelasi grad il ascultati pe cel care a raspuns primul la cerere, trebuie sa faceti poza la aprobare pentru a evita plangerile.
Între intervalul 22:00-08:00 puteţi avea orice alt job legal.
După wanted aveţi voie să mergeţi doar cu job-ul detectiv(detectiv şi alt job legal pentru cei care au VIP).
Daca un suspect este afk cu wanted trebuie sa asteptati 1 minut inainte de a ii acorda wanted-ul pentru afk on wanted. Este necesara o poza [ /timestamp on ] atunci cand ajungi la suspect si una dupa ce ati asteptat 1 minut.
Nu aveti voie sa folositi sau sa vindeti droguri / materiale.
Membrii de rank 1 au INTERDICTIE de a participa la ROB.
Membrii LSPD (rank 2+) au voie sa participe la rob-ul de la banca LS.
Membrii LSPD (rank 2+) au voie sa participe la rob-ul de la banca LV, atat timp cat nu sunt membri LVPD online.
Este interzis sa folosti comanda /cuff pe un player fara drept de predare.
Jucatorii care nu vor primi wanted 6 de la sistem cand acestia vor jefui banca,politistii sunt obligati sa acorde wanted 6 pe motiv "Complice la rob".
Daca jucatorul X este surpins avand NOS / HIDRA pe masina sau conduce neregulamentar,acesta este somat de catre politist,iar in cazul in care acesta nu opreste la somatia politistului va fi sanctionat cu wanted 2 pentru "Neoprire somatie", dar politistul va avea dreptul sa ii confiste permisul pentru NOS / HIDRA sau condus neregulamentar si dupa ce jucatorul a ajuns la jail.
Doar membrii de rank 3+ pot acorda permisiuni. In cazul in care nu exista membri de rank 3+ online sau sunt AFK, membrilor de rank 1-2 le revine sarcina de a acorda permisiuni.
Va este permisa folosirea comenzii /cuff atunci cand considerati ca respectivul suspect / jucator somat ar vrea sa fuga.
Cand mergeti in grup dupa wanted , aveti voie maxim 3 intr-o masina ( masina cu 4 usi ), exceptie daca masina are 2 usi iar colegul de echipa are voie sa stea pe masina.
Este interzisa participarea cu /duty la event-urile organizate de jucatori sau admini. Sanctiune: Faction Warn
Jucatorii care coboara din masina intentionat dupa ce au fost somati li se aplica, daca este cazul, orice fel de sanctiune.

Reguli amenzi

Cei de nivel 1-3, inclusiv 3, nu trebuie sa primeasca amenda, puncte penalizare sau sa li se confiste licenta de condus, in caz contrar primiti FW, EXCEPTIE facand cazurile cand acestia subestimeaza agentul cu vorbe de genul: "Am level 3 si nu ai voie sa imi dai amenda"
Placuta de inmatriculare trebuie sa se incadreze standardelor, 2 litere mari 2 numere si 3 litere mari, exemplu: BV 69 STR, dar se permit si LS.02.AAA, MM-62-STR si asa mai departe. Nu se accepta placute gen LS-02.TOP sau Bv.02.SSa.
Un jucător care are plăcuţa la maşină default(RZM:RP/Redzmax) nu primeşte amendă pentru "plăcuţa înmatriculare greşită".
Daca un jucator nu are destui bani pentru amenda acesta o sa primeasca wanted 2 pentru '' Neplata amenda''.
Amenzile se aduna, de exemplu: Daca un jucator nu are farurile aprinse si nu are nici centura purtata, acesta va primi amenda de $30,000 ($15,000 + $15,00) si 4 puncte de penalizare (2 + 2).
Daca un jucator plateste amenda dupa ce primeste wanted acesta nu o sa primeasca clear, el o sa fie arestat.
Aveti voie sa dati amenda si pasagerilor pentru ca nu au centura de siguranta pusa dar nu ii dati puncte de penalizare.

Comportament si limbaj

Se acorda avertisment verbal pentru jigniri usoare, gen " prost/nab/etc..."
La 2 avertismente verbale primiti FW.
Este interzis sa va certati pe [/r] sau pe [/d]. Certurile vor fi sanctionate dur.
Este interzis spam-ul indiferent de chat.
Este interzisa ironizarea sau batjocura oricarui jucator.
Este interzis free chat-ul pe [/d].

DeathMatch (DM) si DriveBy (DB)

Nu este permis DM-ul aiurea.
In cazul persoanelor care va ataca, strangeti dovezi si pe urma va aparati.
DriveBy este permis doar ca pasager si doar cu arme automate (ak47, M4, mp5) pe suspecti care se afla intr-un vehicul.
Nu este permis DriveBy-ul ca sofer sau fara sofer.

Perchezitii

Membrii LSPD dau [/frisk] doar atunci cand efectueaza controale rutiere, exceptie facand actiunile derulate cu acordul FBI.
Nu este permisa folosirea comandei [/frisk] in / din masina.
Nu este permisa folosirea comandei [/frisk] pe un jucator care este AFK / la war.
Nu este permisa folosirea comandei [/frisk] pe un coleg de factiune / departament.
Este permisa folosirea comandei [/frisk] in masina atunci cand un suspect este in custodia voastra dar NU ii dati wanted pentru droguri/materiale fara licenta sau arme ilegale, doar le dati [ /take ], nerespectarea regulii duce la FW.
Este permisa folosirea comenzii [/frisk] pe orice civil atunci cand se organizeaza o actiune importriva ilegalitatilor(drugs/arme ilegale/etc) NUMAi cu acordul conducerii FBI.

Folosirea comandei [/take]

Se foloseste pentru confiscarea armelor unui jucator care le tine la vedere (in mana)
Se foloseste pentru confiscarea obiectelor ilegale (droguri, arme ilegale, materiale fara licenta)
Se foloseste pentru confiscarea materialelor (chiar daca jucatorul are licenta), atunci cand un jucator vinde arme de fata cu un politist. [ /take licenta + materiale ]
Se foloseste pentru confiscarea permiselor de conducere atunci cand nerespectarea regulilor de circulatie ale unui jucator impun acest lucru.
Daca soferul masinii detine in portbagaj [ /trunk ] droguri/arme ilegale sau fara licenta/ materiale fara licenta, acesta este sanctionat conform regulamentului.

Acordarea de wanted

Acest departament se ocupa cu wanted 1-3.
Daca un jucator nu se preda atunci cand este somat si fuge cu un vehicul acesta primeste wanted 6 (runner) si nu va avea drept de predare. Daca un jucator nu se preda atunci cand este somat si fuge pe jos acesta este omorat (nu primeste runner).
Este strict interzis sa dati clear pe motiv: "event". Clear se da doar in cazul in care gresiti ID-ul sau numele unei persoane.
Wanted-ul pentru "amenintari" se acorda doar atunci cand un politist este amenintat cu arma de catre un jucator. Nu se da atunci cand un politist este amenintat verbal ("post", "ai reclamatie")
Aveti voie sa dati wanted la war doar pentru: cop atack, cop kill si amenintari.
Aveti voie sa omorati un hitman cu undercover daca acesta refuza sa se legitimeze.
Aveti voie sa mergeti dupa wanted cu masina personala doar dupa suspecti fara drept de predare.
Inainte de a da wanted 2 pentru TEREN GUVERNAMENTAL trebuie sa somati [ /m ] jucatorul de minim 3 ori sa paraseasca zona, daca acesta refuza primeste wanted 2.
Daca somati un jucator, indiferent de somatie si acesta se pune ESC/AFK are la dispozitie 1 minut sa intre in joc pentru a nu lua wanted 6, abuz esc. Trebuie sa aveti [ /timestamp ] activat pentru a face o dovadă atunci când ajungeti la cel pe care l-aţi şomat(si e afk) şi încă una după un minut de stat lângă el pentru a dovedi că a fost afk. Nerespectarea acestei reguli duce la FW.
Inainte sa acordati wanted 6 pe motiv "Complice la rob" veti fi obligati sa anuntati pe /d "Eu ID / nume" pentru a evita spam-ul excesiv la folosirea comenzii /su. Cine va fi prins,ca nu respecta aceasta regula,indiferent de departamentul de care apartine va fi sanctionat cu FWarn de catre lider / sub-lider.
Orice jucator somat sa traga pe dreapta pentru un control rutier(acordare amenda, /frisk, /sl, etc) care da /q primeste wanted 6 pentru abuz /q.

Somatii

Un jucator trebuie somat astfel incat sa fiti suficient de aproape de el pentru a fi observate somatiile.
Un jucator trebuie somat minim 1 data, dar sa fiti siguri ca acesta vede somatia.
Este permisa folosirea bindurilor pentru somatii dar fara sa se faca spam.
Intre somatii trebuie sa fie minim 2-3 secunde.
Trebuie sa somati pe nume un suspect daca se preda. EX: " Te predai?! Sk9 ? "
Un jucator are la dispozitie 10 secunde sa raspunda la somatia " TE PREDAI?! ", daca trage de timp sau va ignora primeste omor.
Sunteti obligati sa somati doar prin comanda [ /m ] sau [ /s] cand e cazul. Sanctiune: FW
Nu aveti voie sa somati sa traga pe dreapta un player care are wanted.Sanctiune: Faction Warn.
Nu aveti voie sa trageti pe dreapta un taximetrist cu pasager, exceptie cand acesta conduce neregulamentar.

Reguli pentru demisie /cerere de inactivitate

Pentru a demisiona din PD fara Faction Punish trebuie sa aveti cel putin 14 zile vechime.
Pentru a demisiona din PD trebuie sa vi se controleze porbagajul masinii personale.
Pentru a demisiona din PD trebuie sa fiti controlati de droguri/materiale.
Trebuie sa aveti minim 3 zile pentru a putea face cerere de inactivitate, daca faceti si nu aveti 3 zile nu se ia in considerare !

Los Santos Police Department(regulament legat de forum):

Nu aveti voie sa faceti spam in topicul de discutii , acest lucru se sanctioneaza cu warn pana la suspend din partea unui moderator/administrator.
In topicul 'raporteaza un membru' vor posta reclamantul , reclamatul si eventualii martori.
Sunteti obligati sa aveti un limbaj cat mai decent pe forum, in caz contrar puteti fi sanctionati pana la demitere.
Postati doar acolo unde este cazul si este neaparata nevoie!
Nu aveti voie sa faceti comentarii jignitoare la adresa unui coleg in oricare topic al sectiunii.
Sus In jos
http://evogaming.tk
 
Los Santos Police Department - Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» HostName: FlyGaming RPG [0.3x] Server ON! Address: 93.119.26.209:7777 Players: 54 / 100 Ping: 56 Mode: FlyGaming RPG V0.1 Map: Los Santos HostName: FlyGaming RPG [0.3x] Server ON! Address: 93.119.26.209:7777 Players: 54 / 100 Ping: 56
» HostName: LeagueStrike: GF[0.3x] Address: gta.leaguestrike.ro:7777 Players: 24 / 50 Ping: 200 Mode: v.1.0 Map: Los Santos
» HostName: [0.3z]Serioux RPG - Wipe + New Gamemode !!! Address: 94.177.106.172:7777 PlayerHostName: [0.3z]Serioux RPG - Wipe + New Gamemode !!! Address: 94.177.106.172:7777 Players: 10 / 50s: 10 / 50 Ping: 59 Mode: RPG v0.4 Map: Los Santos

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Evo-Gaming RPG :: Departamente si Agentii :: Los Santos Police Departament-
Mergi direct la: