AcasaFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ballas - Regulament

In jos 
AutorMesaj
Mr.Alex
Founders
Founders
avatar

Mesaje : 406
Puncte : 3288
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2013
Varsta : 20
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Ballas - Regulament   Dum Sept 28, 2014 1:58 am

Trebuie să ascultaţi mereu de lider, sublider şi de cei cu rank mai mare. Nerespectarea acestei reguli poate fi sancţionată cu Faction Warn sau demitere.
Certurile între membrii sunt strict interzise. Bineînţeles că mai apar mici/mari conflicte, iar atunci trebuie să încercaţi să rezolvaţi pe cale amiabilă. Cine se ceartă riscă Faction Warn sau chiar Demitere.
Este strict interzis să suferiţi la waruri prin comportament sau limbaj "nab / praf / aimer .. etc" . Suntem o mafie respectata si trebuie sa avem un comportament civilizat. Cine va incalca aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal.
Este strict interzis să vă acuzaţi între voi de aimbot, joypad sau alte cheat`uri. Una este în glumă, iar alta este serios.Nerespectarea acestei reguli poate duce la Demitere.
Dacă un coleg vă cere ajutorul, il ajutati fiindca sunteti un colectiv.
Nu aveţi voie sa mergeti la HQ`urile mafiilor rivale. Nu căutăm scandal, şi ne vedem de treaba noastră.
Glumiţi doar cu cine vă permiteţi, la fel şi cu deathmatchul. Faceţi deathmatch în glumă doar pe prietenii buni din facţiune. Nu vreau să mai primesc PM`uri cu plângeri între colegi pe motiv de deathmatch. Puteti fi sanctionati cu Faction Warn.
Fiecare lider de grupare trebuie să se implice cât mai mult în a avea gruparea cât mai bine organizată. Tot odată, spamul rămâne interzis.
Dacă sunteţi atacat de un civil pe stradă, nu ripostaţi. Faceţi screenshot sau un videoclip şi postaţi-l la blacklist. Asasinii se vor ocupa de el. Cine va riposta primeşte Faction Warn.
Dacă sunteţi atacat de un mafiot rival pe stradă, nu ripostaţi. Faceţi screenshot şi reclamaţi-l pe forum la mafia din care face parte. Cine va riposta primeşte Faction Warn.
Dacă la waruri sunt civili care vă deranjează, nu îi omorâţi. Folosiţi comanda [/report] iar un admin se va ocupa de ei. Este strict interzis să omorâţi civili sau membrii altor facţiuni în zona de war. În cazul în care sunteţi reclamaţi primiţi Faction Warn.
Nu aveţi voie să abuzaţi în nici un fel. Cine abuzează de orice lucru posibil va fi demis din mafie.
Dacă aveţi wanted fără drept de predare, nu aveţi voie să staţi la HQ sau prin preajma acestuia. E posibil ca unii colegi nevinovaţi să aibă şi ei probleme cu poliţia.
Maşiniile facţiunii nu se abandonează după ce se termină treaba cu acestea. Ele vor fi respawnate prin bubuire sau aruncate în apă.
Cine primeşte ban este demis din facţiune, dacă liderul hotărăşte că este cazul. Nu vrem să fim făcuţi de ruşine.
Limbajul trebuie să fie cât mai curat, lipsit de injurii verbale şi plin de respect faţă de cei din jur. Cine vorbeşte urât primeşte Faction Warn sau riscă să fie demis.
Ce e în facţiune, în facţiune rămâne. Nu aveţi voie să dezvăluiţi planurile / secretele / informaţiile noastre altor playeri. Nerespectarea acestei reguli va duce la demitere pentru trădare.
Cine nu vine la şedinţa săptămânală nu primeşte salariu. Dacă absenţa de la şedinţă nu este precizată pe forum într-o cerere de învoire, membrul respectiv primeşte Faction Warn.
Spamul este interzis pe /f(amily) & /g(roup) chats. Cine face spam primeşte amendă $200.000.
Capslock-ul este interzis pe /f(amily) & /g(roup) chats. Cine scrie cu capslock primeşte amendă $200.000.
Nu aveţi voie să cereţi rank-up, lider la grupare sau orice alt lucru de genul. Cine face asta primeste Faction Warn sau risca sa fie demis.
Dacă un civil vine la HQ îl întrebaţi frumos ce doreşte. Dacă nu vă deranjează cu nimic nu aveţi dreptul să îl omorâţi.
Este strict interzis Driveby-ul ca şofer. Nu aveţi voie să daţi cu maşina / motocicleta / orice vehicul sau autovehicul peste ceilalţi playeri. Riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn.
În timpul şedinţelor trebuie să fie disciplină şi linişte totală. Dacă aveţi ceva de zis [/wave 1].
Cine stă afk la şedinţă primeşte amendă $200.000.
Cine nu are telefonul închis [/turn off] la şedinţă primeşte amendă $200.000.
Nu aveţi voie să veniţi cu wanted la şedinţă. Aceasta este mereu stabilită cu multe ore înainte de începere, şi aveţi timp să vă predaţi. Cine vine cu wanted la şedinţă primeşte amendă $200.000.
Dacă sunteţi reclamaţi pe forum puteţi lăsa reply doar dacă aveţi o explicaţie plauzibilă şi dovezi care să fie în favoarea voastră. Daca facet off-topic veti fi sanctionati cu Faction Warn.
Nu aveţi voie să editaţi pozele de la depunerea baniilor / materialelor în seif, şi nici de la waruri cu scorul. Acest fapt va fi sancţionat cu Faction Warn la prima abatere, iar la a 2-a abatere ve-ţi fi demişi.
Cine e inactiv mai mult de o doua zile şi nu postează o cerere de inactivitate, va fi demis indiferent cate zile are in factiune.
Cine este prins cu arme în afara warurilor va primi FactionWarn. Armele se ţin strict pentru waruri. (arme în acest caz = /order).
La war aveţi voie să luaţi doar M4/Ak47/Rifle. Cine ia MP5, Shotgun, Katana primeşte Faction Warn pentru consumare de materiale.
Toti membrii trebuie sa depuna zilnic minim 20.000 materiale altfel riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn.
Toti membri sunt obligati sa iti faca raportul de materiale saptamanal. Cine nu il are complet sau il are lipsa primeste Faction Warn.
Dupa terminarea war`urile sunteti obligati sa postati pozele de la war in topicul "Evidenta war". Cine nu a postat (chiar daca a fost la war) va fi sanctionat cu Faction Warn.
Nu aveti voie sa postati poze vechi in topicul "Evidenta war". Riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn.
Nu aveti voie sa luati poze de la colegi si sa postati la "Evidenta war". Incalcarea acestei reguli poate duce la sactiuni drastice.
Nu se fac reclamaţii între colegi pe forum. Cine îşi reclamă colegul pe forum va fi demis.
Cei care nu au minim 7 zile in factiune nu vor putea depune o cerere de invoire.
Cei care lipsesc de la war vor fi sanctionati cu Faction Warn la prima abatere, iar la a2-a abatere va fi demis din factiune.
Nu aveti voie sa parcati masinile personale in fata la HQ. Le puteti parca in garajul factiunii, [/garage].
Aveti voie sa faceti maxim 2 invoiri pe saptamana. Cine va depasi acest prag va fi sanctionat cu Faction Warn daca lipseste de la respectivul eveniment.
Cine nu poartă skin`ul corespunzator va fi sanctionat cu Faction Warn.
Cine foloseste mai mult de 1k mats si nu este in timpul warului, va primi o amenda in valoare de 200.000$ sau Faction Warn
Sistemul de war

Sunt 18 turf-uri in Los Santos si 18 in Las Venturas. Pentru a cuceri un turf, un membru de rank 4+ trebuie sa dea attack. Dupa attack va porni un cronometru de 20 minute.
Daca membrii mafiei care a atacat au ramas pe turf si au facut mai multe puncte ca cea atacata, ea castiga turf-ul.
Daca membrii mafiei care a atacat au ramas pe turf si au facut mai putine puncte ca cea atacata, turf-ul ramane al mafiei ce il detinea inainte.
Daca toti playerii ce fac parte din mafia care a atacat mor sau ies din turf, turful ramane mafiei ce il detinea inainte.
Reguli legate de war

La war, nimeni nu umblă de unul singur. Să ascultaţi întotdeauna instrucţiunile liderului / subliderului. Cine nu face asta primeşte Faction Warn.
Nu aveţi voie să fugiţi de pe turf, odată ce sunteţi pe el.
Cine întreabă unde e war, pe ce turf, sau cu cine avem war, în timp ce un war este în desfăşurare (TIMER pornit) primeşte Faction Warn. Aceasta este lipsă de profesionalism. Dacă nu ştiţi unde e war, nu întrebaţi, ci folosiţi [/turfs] şi uitaţi-vă pe mapă [ESC -> MAP].
Cine nu poate ajunge la unele waruri [20:00-22:00] este obligat să posteze o cerere de învoire în topicul de inactivitate şi de învoiri. Cine nu postează şi nu ajunge la waruri, primeşte Faction Warn.
Sus In jos
http://evogaming.tk
 
Ballas - Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Evo-Gaming RPG :: Mafii :: Ballas-
Mergi direct la: