AcasaFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Manualul asistenţilor

In jos 
AutorMesaj
Mr.Alex
Founders
Founders
avatar

Mesaje : 406
Puncte : 3288
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2013
Varsta : 20
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Manualul asistenţilor   Sam Sept 27, 2014 2:52 am

Atenție! Acest manual trebuie citit înainte să fiți incluși în echipa asistenţilor oficiali prin trecerea examenului final. Dacă ați fost acceptați, trebuie să citiți acest manual pentru examenul final.Introducere
Acesta este manualul asistenţilor și trebuie citit și memorat pentru examenul final.
1. Assistant Duty

1.1 Poți folosi Assistant Duty (/asduty sau /assistantduty) numai atunci când trebuie și aveţi nevoie de accesul la o comandă de asistent. Assistant Duty îţi dă acces la urmatoarele comenzi: /goto, /unfreeze, /setint, /setvw, /mute, /cc, /jplls / /jpllv (job point legal Los Santos/Las Venturas), /jpils / /jpilv (job point ilegal Los Santos/Las Venturas), /dmv, /ac (Assistant Chat), /spec (de la asistent level 2).

1.2. Comenzile trebuiesc folosite doar pentru ajutarea unui jucator, nu în interes propriu.

1.3. Înainte să folosiţi o comandă cu aspect general (/cc etc.) întrebaţi un admin pe Assistant Chat(/ac).

1.4. Aveti obligatia de a verifica periodic lista cu cererile de ajutor si cea cu reporturi pentru a raspunde in caz ca nu s-au raspuns la toate.

2. Teleportări

2.1. Poți folosi comenzile pentru teleportări(/goto, /gotols, etc.) numai atunci când un alt jucător raportează un aspect tehnic defect sau când acesta este prins într-un bug, fiindu-i imposibilă încercarea de a se mişca sau reacţiona. Teleportările sunt de asemenea permise atunci când un administrator sau un membru al staff-ului cu un rang mai mare îţi cere asta. Este strict interzis abuzul comenzilor de teleportare, astfel încât să afecteze jocul celorlalţi, caracterul tău primind un avantaj nedrept.

2.2. Comenzile pentru teleportări sunt de asemenea permise atunci când un administrator superior ţie organizează un eveniment, o şedinţă sau altă întâlnire la care cere ajutorul tău. În cazul în care comanda teleportării prezintă un abuz la care participă şi administratorul, amândoi veţi fi suspendaţi temporar sau chiar definitiv. NU acceptăm abuzurile aici, mai ales din partea echipei administrative.

3. Promovări

3.1. Pentru a avansa la funcția de administrator, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe. De asemenea, promovările nu se cer. Orice cerere pentru promovare vă va scădea șansa la intrarea în echipa administrativă - noi ținem cont de activitatea asistenţilor și deseori un administrator vă va verifica acțiunile, așa că nu este nevoie să vă arătați calitățile.


3.1.1. Maturitate - În cazul în care ești suficient de matur, promovarea ta va fi mult mai rapidă. Prin maturitate înțelegem răspunderea la comenzi cu seriozitate și la conștiința că nu glumim în legătura cu acest server. Suntem o echipă unită și nu acceptăm membri care ne trag server-ul în jos.

3.1.2. Punctualitate - Deși nu dorim să vă forțăm să stați în joc, fiecare asistent este obligat să fie online pe server cel puțin 2 ore pe zi în care să iși dedice timpul ajutării jucatorilor. De asemenea, prin punctualitate înțelegem frecvența la "locul de muncă".

3.1.3. Exprimarea -Modul în care vă exprimați este extrem de important; în cazul în care puteți forma constructiv o frază veți fi trecuți la funcția de administrator incredibil de ușor, unele "greșeli" din timpul examenului fiindu-vă iertate.

3.1.4. Calm și dedicare - Dacă vă dedicați majoritatea timpului petrecut în joc funcțiilor administrative, vă veți avansa șansele să ajungeți în echipa administrativă. De asemenea, dacă sunteți destul de înțelegători pentru a răspunde la raportări și a vă dedica timpul ajutorului jucătorilor, vă veți spori șansele la promovare.

4. Diverse

4.1. Atunci când sunteți disponibili (/asduty), sunteți obligați să răspundeți la cererile de ajutor dar si la acele reporturi ce le puteti indeplini si voi.
4.2. Țineti minte - administratorii pot verifica cu ușurință activitatea dvs. în joc - dacă cumva veți încerca să treceți examenul uitându-vă pe această pagină în timpul testului, veți fi imediat respinși și avertizați. Timpul dat pentru răspunderea la întrebare este de maxim 10 secunde.


Acestea fiind spuse va urez noroc la test!
Sus In jos
http://evogaming.tk
 
Manualul asistenţilor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Evo-Gaming RPG :: Administraţie :: Cereri Asistent-
Mergi direct la: