AcasaFAQCautareInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Regulament lideri

In jos 
AutorMesaj
Mr.Alex
Founders
Founders
avatar

Mesaje : 406
Puncte : 3324
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/06/2013
Varsta : 21
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Regulament lideri   Sam Sept 27, 2014 2:54 am

Regulamentul liderilor

1. Comportament şi limbaj

Ca şi lider, trebuie să aveţi un comportament exemplar în faţa membrilor voştri.
Nu este permisă folosirea limbajului jignitor la adresa oricărui membru al comunităţii.
Este interzis să faceţi spam, indiferent de chat.
Nu sunt permise glumele de prost gust.
Nu aveţi voie să vă certaţi pe (/lc).
Indiferent de factiune dar in special cei din mafii nu mai au voie cu injuraturi pe /f, /r, /d, sau orice alt chat. Referitor doar la cei din mafii, puteti sa glumiti intre voi pe /f, dar in limita bunului simt.

2. Demiterea şi sancţionarea membrilor

Pentru orice sancţiune dată unui membru este nevoie de dovezi clare, cu /timestamp pornit.
Se acorda FWarn pentru jigniri, gen " prost/nab/etc...
Dacă doriţi să scoateţi pe cineva din facţiune, însă acesta nu intră pe server, anuntati-l pe Mr.Alex .
Dacă un membru doreşte să părăsească facţiunea, acesta trebuie neapărat să facă o cerere de demisie.
Nu aveţi voie să refuzaţi demisia unui membru.
Singurele modalităţi a unui membru de a părăsi facţiunea fără FP este printr-o cerere de demisie, după ce acesta stă 14 zile în facţiune, după acumularea celor 14 zile în facţiune, acesta este inactiv mai mult de 3 zile fără o cerere de învoire SAU dacă pică testele şi este demis la mai puţin de 30 de minute de la intrarea în facţiune.
În cazul în care un membru de rank 1 acumulează 2 FWarn-uri, acesta este demis cu 30/30 FP.
Daca un membru al facţiunii a primit FWarn, nu aveţi voie decat sa ii scoateti acel FWarn decât dupa două săptămâni.
Dacă un membru nu vrea să vă asculte, prima oara îl atenţionaţi, după FWarn, iar dacă continuă, îl demiteţi cu FPunish.
Nu aveţi voie să faceţi DeathMatch (în safe-zone) fără motiv. Nici dm-ul în preajma HQ-urilor nu este permis, acestea fiind locaţii spawn-zone
Este interzis să faceţi Drive by ( Shot / Calcat/Cu elicea ). DB-ul este permis doar de pe locul de pasager pe o masină cu armele automate ak47 / m4a1 / mp5. DB-ul este interzis ca şofer sau pe un pieton.
Motive pentru a face DM/DB ca pasager: Urmărirea suspecţiilor cu wanted fără drept, antrenamente, etc.
Safe-zones: CNN LS / LV, BANCA LS / LV, GSLS / GSLV, Primarie, Spawn civil, LSPD, Gunoi, Fermă 1,2, Truck.
Limbajul vulgar asupra oricărui membru al comunităţii se pedepeseste cu FWarn.
Membrii nu au voie să îşi facă post intre ei, pentru acest lucru se da FWarn.
Dacă un player este sancţionat pentru C-BUG, intrati pe RPG si ii dati si un FactionWarn.
Mafioţii nu au voie să atace din afara teritoriului şi nici să fie atacaţi. Dacă un membru atacă din afara teritoriului de WAR va primi FWarn, iar dacă un lider atacă va primi avertisment la lider.
Dacă un mafiot iese de pe teritoriu intenţionat ca să nu mai fie atacat(ex.: are low hp), dacă aveţi dovezi, puteţi merge după el să-l omorâţi.
În cazul în care un jucător nu are cerere de inactivitate şi este inactiv pe o perioadă mai mare de două zile, liderul este obligat să-i dea un FWarn, iar dacă acesta acumulează 3 zile de inactivitate va fi demis cu FPunish, dacă membrul are mai puţin de 14 zile în facţiune, sau fără FPunish, dacă membrul are peste 14 zile în facţiune. Dacă intră pentru a nu lua FPunish şi după iar e inactiv 2 zile, nu îi mai acordaţi încă o dată FWarn, ci îl demiteţi cu FPunish.
Mafioţii au voie să se atace între ei DOAR în zona în care se desfăşoară war-ul, în timpul acestuia sau la 5 minute după terminarea acestuia.
Membrii facţiuniilor care au primit ban pe motivele s0beit, joypad, aim, afaceri ilegale, reclama vor fi scoşi automat de lideri cu FPunish din facţiuni.
Dacă cineva primeşte ban pentru orice fel de cod, jucatorul respectiv va avea interdictie in mafii 5 săptămâni sau chiar mai mult, în funcţie de gravitatea situatiei. Daca un lider de mafie accepta un player care este pe lista de interdictie, acesta va primi avertisment la lider.
Orice altă încălcare a regulamentului facţiunii se pedepseşte cu fwarn/amendă/demitere cu FPunish, depinde de regula încălcată.
Dacă cineva la un war, după ce moare/dupa ce omoară pe cinevă, scrie ceva jignitor in chat, orice(ex.: Pa, sal, dau magie, sunt baws, etc.) sau face un anim jignitor, primeşte FWarn.

3. Recrutarea şi testarea membrilor

Un membru poate intra într-o facţiune doar dacă a făcut o aplicaţie completată corect.
Înainte de a recruta un player, liderul este obligat să verifice şi topic-ul cu interdictie in mafii.
Puteţi avea 2 testeri, aceştia având rank 4+.
Level-ul minim de intrare în facţiuni este următorul: Facţiuni paşnice(level 3), Mafii(level 5) şi departamente şi Hitman Agency(level 7)
Aveţi voie să aveţi 15 membrii in Mafii, în Departamente 20, în Hitman Agency aveti voie să aveţi 10 membrii + lider, iar Facţiuni paşnice 25 de membrii.
Fiecare lider poate accepta în facţiune pe cine doreşte, nu este obligat să-i accepte pe toţi cei ce fac aplicaţie.
Sunteţi obligaţi să testaţi playerii înainte de a-i invita în facţiune. Testele teoretice se dau din regulament şi orice alt topic care consideraţi voi că trebuie ştiut de către membrii. Testele practice pot fi, de exemplu: o simulare de live, duele, prinderea unui criminal, îndeplinirea unui contract, livrarea unui pasager într-un anumit loc într-un timp cât mai scurt, conducând regulamentar, etc.
Aveţi voie să invitaţi playerii pe care îi testaţi în facţiune pentru a da teste cu aceştia pentru 30 de minute. Dacă aceştia pică testele, îi demiteţi FĂRĂ FP cu motivul "Picat la teste teoretice/practice." După 30 de minute de la invitaţie, playerul este considerat deja membru, deci nu mai aveţi voie să-l daţi afară pe motivul "Picat la teste." Orice fel de abuz legat de aceasta regula va fi sanctionat.

4. Promovarea în rank

Rank down se dă doar dacă aveţi un motiv bine întemeiat.
Dacă consideraţi că un membru nu e pregătit de rank up după ce are timpul necesar, nu sunteţi nevoiţi să-i daţi.
Cine este prins că dă rank 4 sau 5 unui membru pentru a da /war în acel moment şi dupa îl scoate va primi lider 0 fara avertismente + FPunish 100.
Rank 1->2: minim o săptămână în facţiune.
Rank 2->3: minim o săptămână ca rank 2.
Rank 3->4: minim 2 săptămâni ca rank 3.
Rank 4->5: minim 2 săptămâni ca rank 4.
Dacă un membru are rank 6 şi ia rank down, acesta va primi rank-ul care îl are in functie de zilele sale in factiunea respectiva.
Rank 6: poate fi ales oricând de către lider, dar aveţi voie doar cu un membru de rank 6. (+lider). Daca acordati unui membru rank 6, aveti voie sa il schimbati dupa 14 zile.(Exceptii: In cazul in care, subliderul primeste ban permanent sau este inactiv pe o perioada mai mare de 3 zile, acesta va fi dat afara din factiune. Liderul are dreptul la 2 schimbari de sublider pe motiv de incompetenta daca acestia nu au 14 zile ca rank 6).

5. Şedinţe

Şedinţa trebuie făcută obligatoriu săptămânal.
Aceasta trebuie anunţaţă cu minim 2 zile înainte.
Salariile trebuie să fie de minim 50.000$ pe rank, dacă daţi mai mult este strict problema voastră. Acestea se acorda odată pe săptămână.
Indiferent că este şedinţă, dacă un membru nu are minimul de timp pentru a lua rank up, acesta nu va primi rank up.

6. Alte reguli

Dacă cineva a facut o plângere la „Raporteaza un membru" trebuie să aştepte răspunsul ( dovada ), în caz că mai face un post in plus, plangerea se va anula.
Nu aveţi voie să modificaţi nici un topic de pe forum din cadrul facţiunii voastre. Dacă doriţi să modificaţi ceva, trebuie să aveţi permisiunea unui coordonator.
Fiecare lider este obligat sa posteze fiecare FW acordat membrilor în topicul "Evidentă FW-uri". De asemenea, liderul trebuie să îi spună sub-liderului să facă acelaşi lucru. În cazul în care sub-liderul nu postează FW-urile date, liderul primeşte avertisment.
Dacă ai rank 1 într-o facţiune ai dreptul doar la o cerere de inactivitate, iar aceasta să nu depăşească numărul de trei zile. În caz că esti inactiv mai mult de trei zile cerererea de inactivitate îti va fi respinsă. În caz că faci mai multe cereri de inactivitate la rank 1 acestea îţi vor fi respinse.
Liderii care se pun AFK fără /brb [MOTIV] vor primi un avertisment la lider.
Fiecare lider poate accepta în facţiune pe cine doreşte, nu este obligat să-i accepte pe toţi cei ce fac aplicaţie.
Pentru schimbul de lidere, ambii lideri trebuie sa aiba minim două luni de când au primit funcţia.
Dacă cineva primeşte lider, este strict interzis să dea wipe.
Este strict interzis schimbul de membrii.
Orice ameninţare va fi sancţionată.
Liderii nu mai au voie să-şi facă plângeri între ei. Dacă eşti lider şi consideri că alt lider a greşit, trimiţi un P.M. lui Shadow / rfkdeea, însoţit de dovezi.
Dacă sunteţi inactivi pe o perioadă mai mare de 5 zile, trebuie să anunţaţi acest lucru aici. Inactivitate se poate numi şi dacă stai o perioadă scurtă de timp în joc.
Dacă încălcaţi regulamentul serverului, veţi primi avertisment sau lider 0, depinde de regula încălcată.
Dacă doriţi să renunţaţi la lider, gândiţi-vă de 2 ori înainte să o faceţi, deoarece altă şansă cu greu veţi primi.
Nu aveţi voie să jucaţi pe alte servere, în caz că sunteţi prinşi veţi primi lider 0.
Pe blacklist vor fi trecuţi doar civilii nu şi membrii facţiuniilor. În caz că un civil doreste să intre în facţiunea dumneavoastră şi se afla pe blacklist îi spuneţi prima oară să platească.
Nu există perioadă de testare a liderilor.
Perioada minimă ca lider este de două luni, în caz că renunţaţi mai devreme veţi primi FPunish 100.
Aveţi voie să folosiţi comanda /spec doar pe membrii facţiunii voastre.
Daca un lider de factiune pasnica are job ILEGAL, acesta va primi avertisment la lider
Daca un lider de mafie nu poate sa ajunga la suprematie si nu a spus unui coordonator acesta o sa primeasca avertisment.
Daca cineva face plangere unui membru, indiferent de factiune, dovezile nu mai sunt valabile daca au depasit 24h (ore).
Liderii care primesc ban indiferent de motiv vor fi scosi din functie cu FPunish 100. Nu conteaza daca au mai mult de 2 luni vechime. Singura modalitate ca sa iti fie acceptata cererea de invoire atunci cand primesti ban, este sa primesti ban pentru 3/3 warns.
Liderii care tolerează membrii ce nu îndeplinesc evidenţa war şi evidenţa materials primesc avertisment la lider, iar la a 2-a abatere lider 0.
Aveti voie sa mergeti pe orice cladire dar care sa nu depaseasca 60m inaltime. [/myaltitude]
La war, nu aveti voie sa trageti de pe o masina care este in mers. Este considerat DB si se pedepseste cu FWarn.
Odata ce ai intrat pe teritoriu, nu mai ai voie sa iesi de pe el, doar in cazul in care nu sunt adversari pe langa tine. Daca sunt adversari aproape de tine, te pot ataca daca iesi de pe teritoriu si iti pot face reclamatie, iar liderul va trebui sa va sanctioneze cu FWarn.
Daca va este atacat HQ-ul, nu aveti voie sa intrati in HQ si sa folositi comanda /healhq. Se pedepseste cu FWarn.
Sinuciderea la war este interzisa si se pedepseste cu ban 5 zile pentru BUG Abuse.
Parasirea teritoriului se considera atunci cand un mafiot intra intr-un biz/casa de pe acel teritoriu. Nu aveti voie sa intrati in GSLS/GSLV ca sa va cumparati arme pentru war. Se pedepseste cu FWarn.
Aveti voie sa atacati un civil care sta la war intentionat. Nu aveti voie sa atacati civilii care sunt prezenti la war dar care nu sunt direct implicati in war. Se pedepseste cu FWarn.

7. Cum se vor alege liderii?

Atunci când se va căuta un lider, ne vom uita prima dată la membrii din facţiunea la care se caută lider, mai ales la vechime si activitate. Dacă nimeni nu este potrivit, vom căuta in facţiunile asemănătoare. Dacă nici aşa nu găsim pe nimeni, vom alege pe cineva care are o aplicaţie completă. Dacă aplicaţia nu este corect făcută vă puteţi ruina şansele de a lua lider.

8. Comenzi

/leaderhelp - comenzile liderilor
/l(eaders)c(hat) - chatul liderilor
/invite- inviţi un jucător în facţiune
/uninvite- demiţi un membru cu/fără FP
/f(action)w(arn)- acorzi FWarn unui membru
/f(action)u(n)w(arn) - scoti un FactionWarn
/r(espawn)f(action)c(ars)- respawnezi maşinile facţiunii
/giverank- dai rank up/down unui membru

9. Cerinţe

Criteriile pe care se aleg liderii sunt: activitate, seriozitate, comportament, vechime şi devotament.
Cerinţe necesare: să aveţi minim level 15 şi o istorie pe server cât de cât frumoasă fara abuse-uri, ban pentru s0beit sau alte încălcări grave ale regulamentului.
Testele le veţi da din „Regulamentul liderilor" şi din „Regulamentul facţiunii respective ( La cea care aţi aplicat )".

10. Obţinerea funcţiei de Lider pe forum

Pentru a primi funcţia de Lider (pe forum), trebuie să îi daţi un P.M. unui coordonator, completând următorul model:
Nick pe forum:
Nick-ul de pe server:
Level-ul deţinut:
Data când am primit lider:
Facţiunea la care sunt lider:
Alte precizări:
Sus In jos
http://evogaming.tk
 
Regulament lideri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Evo-Gaming RPG :: Administraţie :: Cereri Lider-
Mergi direct la: